Hopp til hovedinnhold

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. 

vanskelighet middels
skarp kniv
steke
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • løk 1 stk.  
  • hvitløk 2 båter  
  • gulrot 2 stk.  
  • frisk babymais 1 pk  
  • grønn paprika 1 stk.  
  • matolje 2 ss  
  • renskåret svinekjøtt i strimler 400 g  
  • matolje 1 ss  
  • rød curry paste 2 ss  
  • vann 1 dl  
  • kokosmelk 2 bokser  
  • fullkornris 2 poser  
  • vann til koking  
  • salt 1 ts  
  • soyasaus 2 ss  

Utstyr

  • Bolle
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Skreller
  • Bolle
  • Stekepanne
  • Spiseskje
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Gryte
  • Sleiv
  • Desilitermål
  • Kjele
  • Teskje
  • Klype
  • Tallerken

Liste over oppskrifter

  • Lager du mat til mange?

    Hvis det blir trangt i stekepannen, kan du steke kjøttet i flere omganger.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.