Hopp til hovedinnhold

Pasta og laks

Har du smakt pasta med laks før? Det er kjempegodt! Pastaen skal kokes, og laksen stekes. Det er lurt å lese gjennom oppskriften før du setter i gang, slik at du vet hva som skal gjøres underveis. Hvis du vil, kan du også bruke andre fisketyper, som for eksempel ørret, torsk eller sei.

vanskelighet middels
skarp kniv
koke
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • vann til koking  
  • salt 1 ts  
  • tagliatelle 300 g  
  • laksefilet 4 stk.  
  • frosne erter 4 dl  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 dl  
  • margarin 1 ss  

Utstyr

  • Kjele
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Vekt
  • Tresleiv
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Tallerken
  • Dørslag
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade

Liste over oppskrifter

  • Ser din kjøkkenvekt annerledes ut?

    Det finnes mange ulike kjøkkenvekter. Det er lurt å lære seg å bruke den som finnes hjemme hos deg.

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

  • Lager du mange porsjoner?

    Hvis du har mye laks er det lurt å dele opp fisken og steke det i flere omganger, slik at det ikke blir så mye i pannen på en gang.

  • Har du husket å slå av platene?

  • Har du husket å slå av platene?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!