Hopp til hovedinnhold

Pasta med lammeskav

Lammeskav er enkelt å lage, og passer godt sammen med pasta i en hverdagsmiddag på høsten. Her har vi brukt pasta penne, men du kan gjerne bruke andre typer pasta eller bruke rester av ferdigkokt pasta som du varmer opp.

vanskelighet middels
skarp kniv
steke
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • lammeskav 1 pk á 400 g  
  • salt 1 ts  
  • vann til koking  
  • pasta penne 6 dl  
  • vårløk 4 stk.  
  • gulrot 1 stk.  
  • smør 1 ss  
  • smør 1 ss  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 beger  
  • frisk timian 3 stilker  

Utstyr

  • Saks
  • Kjele
  • Målebeger
  • Teskje
  • Tresleiv
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skål
  • Skreller
  • Dørslag
  • Tallerken
  • Grytekluter
  • Stekepanne
  • Spiseskje
  • Stekespade

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget, for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

    Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Ble sausen veldig tykk?

    Prøv å ha i litt vann og rør rundt, da blir sausen tynnere.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.