Steg
1
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
2
Skyll og rens paprika.
3
Skjær paprika i biter og legg dem i en skål.
4
Skyll sukkererter og legg dem på et ark med tørkerull.
5
Skrell gulrot og skjær av endene.
6
Skjær gulrot i biter og legg dem i en skål.
7
Vask fjølen og kniven. Tørk dem med et kjøkkenhåndkle.
8
Skjær laks i biter og legg dem i en dyp tallerken.
9
Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie. Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie.
10
Fordel fisken over grønnsakene.
11
Ha 1 ss margarin i hver pakke.
12
Fordel salt og pepper mellom pakkene.
13
Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett.
Ta dem med ut på grillen og grill sammen med en voksen. Det blir knallgodt!
14
Sett stekebrettet inn i ovnen og la pakkene stå i 15 minutter.
Har du husket å ta tiden?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
15
Finn frem en rist og sett den på benken. Bruk grytekluter og ta stekebrettet ut av ovnen. Sett brettet på risten og la pakkene stå på benken i 2 minutter før du serverer dem.
Har du husket å skru av ovnen?
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.