Steg
1
Tørk kyllingfiletene med tørkepapir.
2
Skjær kyllingfilet i to på langs og deretter i skiver på tvers. Vask deg godt på hendene når du er ferdig med å ta på kjøttet.
3
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin.
4
Bruk stekespaden og løft halvparten av kyllingbitene over i pannen, når margarinen slutter å bruse. Stek bitene i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
5
Ha de stekte kyllingbitene over i en bolle.
6
Sett stekepannen tilbake på platen og ha i margarin. Ha resten av kyllingbitene i pannen og stek dem i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
7
Når kyllingen har fått en fin gylden farge har du bitene i bollen tilbake i stekepannen.
8
Klipp opp posen med wokgrønnsaker og hell dem i stekepannen sammen med kyllingbitene. Vend rundt med stekespaden og stek i 4 minutter.
Istedenfor å bruke frosne grønnsaker, kan du kutte opp for eksempel gulrot, paprika, brokkoli eller sukkererter i små biter og ha dem i pannen.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
9
Klipp opp posen med woksaus og hell sausen i stekepannen. Stek i 2 minutter og maten er klar!
Husk å skru av stekeplaten!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.