Ha crème fraîche i en glassbolle eller en skål.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Bolle
    Bolle

Steg

1

Ha crème fraîche i en glassbolle eller en skål. 

Du trenger
crème fraîche lett, 18 %:
1 boks
Ha karri, salt og pepper i bollen.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

2

Ha karri, salt og pepper i bollen.

Du trenger
karri:
2 ts ,
salt:
0,5 ts ,
pepper:
0,5 ts
Rør rundt, slik at det blander seg godt sammen. Nå er dressingen ferdig.

Steg

3

Rør rundt, slik at det blander seg godt sammen. Nå er dressingen ferdig.

Ta skinnet av kyllinglårene, slik som på bildet.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

4

Ta skinnet av kyllinglårene, slik som på bildet.

Du trenger
grillet kyllinglår:
4 stk.
Riv kjøttet fra kyllinglårene, og del det i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i dressingen og bland godt. Kast skinn og bein i søpla.

Steg

5

Riv kjøttet fra kyllinglårene, og del det i mindre biter.  Ha kyllingkjøttet i dressingen og bland godt. Kast skinn og bein i søpla. 

Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Skyll cherrytomater og del dem i to. Ha dem i en skål eller en salatbolle.
UTSTYR
  • Skål
    Skål
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Brødkniv
    Brødkniv

Steg

6

Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Skyll cherrytomater og del dem i to. Ha dem i en skål eller en salatbolle. 

Du trenger
cherrytomat:
1 boks

Bruk en brødkniv til å kutte tomatene med, det er enklere.

Skyll sukkererter og kutt i mindre biter. Legg dem i skålen med tomatene.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

7

Skyll sukkererter og kutt i mindre biter. Legg dem i skålen med tomatene. 

Du trenger
sukkererter:
1 pk
Mål opp den ferdigkokte pastaen og ha den i bollen. Bland sammen. Sett så maten på bordet, slik at alle kan forsyne seg selv.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

8

Mål opp den ferdigkokte pastaen og ha den i bollen. Bland sammen. Sett så maten på bordet, slik at alle kan forsyne seg selv.

Du trenger
kokte pastaskruer:
8 dl