Karri er et vanlig krydder i det indiske kjøkken og smaker kjempegodt sammen med kylling! Vi har laget retten med ferdigkokte pastaskruer, som er supert hvis du har pastarester i kjøleskapet.
Ha crème fraîche i en glassbolle eller en skål.
Du trenger
Ha karri, salt og pepper i bollen.
Rør rundt, slik at det blander seg godt sammen. Nå er dressingen ferdig.
Ta skinnet av kyllinglårene, slik som på bildet.
Riv kjøttet fra kyllinglårene, og del det i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i dressingen og bland godt. Kast skinn og bein i søpla.
Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Skyll cherrytomater og del dem i to. Ha dem i en skål eller en salatbolle.
Bruk en brødkniv til å kutte tomatene med, det er enklere.
Skyll sukkererter og kutt i mindre biter. Legg dem i skålen med tomatene.
Mål opp den ferdigkokte pastaen og ha den i bollen. Bland sammen. Sett så maten på bordet, slik at alle kan forsyne seg selv.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.