Hopp til hovedinnhold

Hjemmelagde fiskepinner

Er du glad i fiskepinner? Nå kan du lage dine egne kjempegode fiskepinner! Du kan godt bruke frossenfisk, men da er det viktig at den får tine først. Vi har brukt torsk, men du kan også bruke annen fisk, som for eksempel sei eller laks. Her får du litt forskjellige oppgaver underveis, så les gjerne gjennom hele oppskriften før du setter i gang.

vanskelighet vanskelig
skarp kniv
ovn
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • salt 2 ts  
  • pepper 1 ts  
  • nøytral olje 3 ss  
  • potet 8 stk.  
  • torskefilet 600 g  
  • hvetemel 1 dl  
  • salt 0,5 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • egg 2 stk.  
  • griljermel 2 dl  
  • smør 1 ss  
  • frosne erter 4 dl  
  • smør 1 ss  
  • smør 1 ss  
  • ketchup så mye du har lyst på  

Utstyr

  • Bolle
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Stekebrett
  • Bakepapir
  • Stoppeklokke
  • Vekt
  • Tallerken
  • Dype tallerkener
  • Desilitermål
  • Gaffel
  • Liten kjele
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tresleiv
  • Rist
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Er det ben i fisken?

    Skjær vekk bein og rester av skinn av fiskefiletene, om det er nødvendig.

  • Eggeskall i tallerkenen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Smakstips.

    Du kan også ha i hakkede urter som persille, mynte eller vårløk.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!