Dette er en enkel hamburgervariant fylt med salat, tomat og ketchup, men du kan bruke det du liker best! Prøv den i helgen sammen med en venn. Blir dere flere, så er det bare å lage flere porsjoner.
Del hamburgerbrød i to, og legg dem på hver sin tallerken.
Du trenger
Vask salatblad. Rist av vannet og legg dem på burgerbrødene.
Vask tomat og skjær i skiver.
Legg tomatskiver oppå salaten.
Sett en stekepanne på platen og skru på sterk varme. Ha i margarin.
Ha hamburgerne i pannen, når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i 3 minutter på hver side, til de er helt gjennomstekt. Husk at du må vaske hendene dine, hvis du tar på den burgeren.
Husk å ta tiden!
Legg ferdigstekt hamburger på hamburgerbrødene.
Husk å skru av stekeplaten!
Ha på ketchup.
Legg på brødet.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.