Denne kan du grille!
Foliepakker er enkelt og godt- og kan fylles med masse forskellig! Skal du ut på tur i skogen, kan pakkene også tas med i sekken og grilles på bål. Barna kan ha ansvar for å forberede pakkene også kan de voksne ha ansvar for grillingen. Oppskriften viser hvordan du kan steke den i ovn, og gir tips til hvordan pakkene skal grilles.
Skjær den mengden torsk du trenger i biter.
Du trenger
Legg bitene over på en tallerken eller i en skål, og tørk skjærefjølen.
Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie. Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie.
Ha 1 ss smør i hver pakke.
Fordel salt og pepper mellom pakkene.
Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett hvis du skal steke dem i ovnen, eller ha de over på et fat eller et brett hvis du skal ta dem med ut og grille.
Skal du steke i ovn? Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Går rett til steg 11.
Sett stekebrettet inn i ovnen og la pakkene stå i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Finn frem en rist og sett den på benken. Bruk grytekluter og ta stekebrettet ut av ovnen. Sett brettet på risten og la pakkene stå på benken i 2 minutter før du serverer dem.
Husk å skru av ovnen!
Grill foliepakkene på grillen sammen med en voksen. Foliepakkene bør ligge i 10 minutter på middels varme.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.