Steg
1
Sett en rist midt i stekeovnen.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
3
Sett en stekepanne på platen, skru på middels varme. Ha i margarin.
4
Ha kyllingkjøttdeig i pannen. Bruk en stekespade, hakk og stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt og alt har fått en jevn og fin farge.
5
Ha kjøttdeigen over i en bolle.
Husk å slå av platen!
6
Vask vårløk og skjær den i biter.
7
Ha vårløken i bollen sammen med kjøttdeigen.
8
Mål opp ketchup, og ha den i bollen.
9
Ha salt, pepper og paprikapulver i bollen. Rør sammen blandingen med en spiseskje.
10
Vask paprika. Skjær av toppen og fjern frøene.
11
Sett paprikaene i en ildfast form. Fyll dem med kjøttdeigblandingen.
12
Mål opp revet ost og strø på toppen.
Legg en osteskive på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!
13
Sett paprikalokkene på toppen av de fylte paprikaene.
14
Sett den ildfaste formen på risten i ovnen og stek i 20 minutter.
Husk å ta tiden!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
15
Finn frem et gryteunderlag. Ta den varme formen ut av ovnen og sett den på gryteunderlaget. Bruk grytekluter slik at du ikke brenner deg.
Husk å skru av ovnen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.