Hopp til hovedinnhold

Bifftaco

Bifftaco med mangosalsa. Her kan du bruke den typen biff du vil, for eksempel ytrefilet, mørbrad eller flatbiff. For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det. Hvis du vil kan du bruke hjemmelaget tacokrydder. Hvis du ikke har små tortillalefser, kan du bruke større lefser eller bruke en utstikker til å stikke ut små lefser av noen store. Server gjerne med litt ekstra lime, hvis du liker det.

vanskelighet middels
skarp kniv
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • mango 1 stk.  
  • moden avokado 1 stk.  
  • cherrytomat 10 stk.  
  • lime 1 stk.  
  • biff av ytrefilet storfe 1 stk. , á 200 g  
  • tacokrydder 1 ss  
  • mini tortillalefser 6 stk.  
  • margarin 1 ss  
  • frisk koriander til servering  

Utstyr

  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Gaffel
  • Bolle
  • Tørkerull
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken
  • Kjøkkenhåndkle
  • Stoppeklokke

Liste over oppskrifter

  • Er limen litt hard?

    Stikk den litt med en gaffel, da blir det lettere å klemme ut saften.

  • Vil du ha den gjennomstekt?

    Trekk pannen vekk fra platen og etterstek den i pannen i ca. 4 minutter.

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.