Denne kan du grille!
Fikseburger er kjempegodt, og her kan du bruke den type fiskekaker som du liker. Burgerne kan grilles, eller varmes i en stekepanne. Hvis du vil grille dem, må du avtale med en voksen. Da kan du gjøre alle forberedelser, mens du får hjelp av en voksen til grillingen.
Skjær av den mengden kål du trenger. Fjern gjerne det ytterste bladet, slik at kålen er helt ren.
Du trenger
Skjær kål i tynne strimler, og så de tynne strimlene i små biter.
Ha kålbitene i en bolle.
Skjær vårløk i tynne skiver, og ha det i bollen.
Rasp gulrot på et rivjern, og ha det i bollen.
Ha crème fraîche i bollen.
Ha salt, pepper og honning i bollen. Bland godt sammen.
Stek dem i smør eller margarin, i ca. 3 minutter på hver side på middels varme. Husk å skru av stekeplaten!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.