Pizzasnurrer er supert å ha med i matpakken. Her har vi laget en variant med grønnsaker og det bør du smake! Oppskriften gir 12 stk snurrer, og vi har beregnet 2 stykker per person. De kan gjerne fryses og tas opp når du skal ha dem! Her kan du også bruke en hjemmelaget pizzadeig.
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
Del løk i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i søpla.
Du trenger
Skjær løken i små biter. Ha bitene i en skål eller i en bolle.
Skyll paprika. Rens den, slik som vist på bildet.
Skjær paprikaen i små biter, og legg bitene i bollen.
Finn frem den mengden brokkoli du trenger. Del buketten i små biter og ha det i bollen.
Rull ut pizzadeigen.
Bruk en spiseskje og smør ut pizzasausen.
Ha på grønnsaksbitene.
Ha på revet ost.
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
Fest deigen godt.
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 20 minutter.
Husk å ta tiden!
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på risten. Husk at snurrene er varme! La de avkjøle seg.
Har du husket å skru av ovnen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.