Steg
1
Skyll salat og rist av vannet. La salaten renne litt av seg på et tørkepapir, eller i en liten bolle.
2
Legg et salatblad på hver lompe.
3
Skjær hvitost med en ostehøvel.
Du kan også bruke ferdigskivet ost om du har det.
4
Legg osteskivene på lompene.
5
Legg skinke på lompene. Det kan være lurt å dele skinken i to, sånn at den dekker mer av lompen.
6
Skjær ringer av paprika, del dem i to om de er store.
Har du en spisspaprika blir ringene mindre og du kan skjære flere. De trenger du heller ikke å dele i to.
7
Legg paprika på lompene.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Rull sammen lompene og pakk de i matboksen som de er, eller del de i to.
Legg gjerne litt ekstra grønt i matpakken også, som agurkstaver, sukkererter, blåbær eller noen flere paprikaringer.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.