Har du kyllingrester fra middagen? Tryll om restene til en god kyllingsalat! Denne salaten kan du spise som en god helgefrokost, til lunsj eller ha med i matpakka. Hvis du skal ha den med i matpakka, er det lurt å ha den i en egen boks. Da kan du smøre den på brødskiva på skolen. Server gjerne på godt brød, i en pastasalat eller sammen med en grønn salat.
Kutt vårløk i tynne skiver, og ha skivene i en bolle.
Du trenger
Del avokado og ta vekk steinen.
Skjær avokadoen i tynne skiver og del opp skivene i små biter. Ha bitene i bollen sammen med vårløken.
Finn frem kjøttet. Riv eller skjær kjøttet i mindre bite. Ha kyllingkjøttet i bollen.
Mål opp rømme og karri, og ha det i bollen.
Bland alt godt sammen. Nå kan du smake til med litt salt og pepper (start med litt, og smak deg frem). Salaten passer godt som pålegg på grovt brød, i en pastasalat, eller sammen med en grønn salat.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.