Pizzasnurrer er supert å ha med i matpakken. Her har vi laget en variant med skinke, pesto og ost ,- det blir veldig godt. Oppskriften gir 12 stk snurrer, og vi har beregnet 2 stykker per person. De kan gjerne fryses og tas opp når du skal ha dem! Her kan du også bruke en hjemmelaget pizzadeig.
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
Skjær skinke i strimler og så i biter. Skinken skal du ha i pizzasnurrene etterpå, så legg dem gjerne på en liten skål og ha i nærheten.
Du trenger
Rull ut ferdig pizzadeig.
Bruk en spiseskje og smør ut pesto.
Ha på skinkebitene.
Ha på revet ost.
Riv osten selv, det er like bra!
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
Fest deigen godt, ved å klemme kanten fast.
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet. Trykk snurrene litt ned, så de blir bredere og ikke så høye.
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på risten. Husk at snurrene er varme! La de avkjøle seg.
Har du husket å skru av ovnen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.