Eggerull er en supersmart rett å ha i matpakken. Du lager en omelett og ruller den sammen med spekeskinke. Enkelt og godt. Pakk den gjerne ned sammen med litt salat og litt oppkuttet frukt og grønnsaker.
Knekk egg i en liten bolle.
Du trenger
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha vann i bollen.
Bruk en gaffel og visp det sammen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 min for å stivne helt.
Husk å skru av platen!
Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.
Ha på spekeskinke.
Rull sammen.
Skjær i biter, og pakk med i matpakken!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.