Steg
1
Knekk egg i en liten bolle.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Ha vann i bollen.
3
Bruk en gaffel og visp det sammen.
4
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
5
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
6
Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 minutt for å stivne helt.
Husk å skru av platen!
7
Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.
8
Ha på røkelaks.
9
Rull sammen.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
10
Skjær i biter, og pakk med i matpakken!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.