Steg
1
Finn frem tomme yoghurtbegre. Fordel bærene i formene.
2
Fordel yoghurten i formene.
Du kan også bruke andre typer yoghurt.
3
Hvis du dunker begrene forsiktig ned i benken, så vil yoghurten skli mer ned mellom bærene. Men, pass på: det kan sprute litt:).
4
Sett ispinner ned i yoghurtbegrene. Her kan du velge om du vil røre litt rundt (da blir bærene fordelt rundt i yoghurten), eller om du vil at bærene skal ligge i bunnen.
Det går også an å bruke teskjeer.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
5
Sett yoghurtbegrene inn i fryseren i ca. 1-2 timer, eller la dem stå over natten.
Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.