Yoghurtis en kjempegodt og kan lages med mange forskjellige smaker. Her har vi brukt tomme yoghurtbegre til å fylle yoghurten i, men du kan også bruke små plastkopper eller andre former. Hvilke smak på yoghurten du vil ha og hvilke typer frukt og bær, kan også variere. Bruk det du syns er godt! Det tar ikke så lang tid å lage dem, men de bør ligge i fryseren i ca. 1-2 timer for å bli til is. Lager du mange, kan du oppbevare dem i en lufttett boks i fryseren.
Finn frem tomme yoghurtbegre. Fordel bærene i formene.
Du trenger
Fordel yoghurten i formene.
Du kan også bruke andre typer yoghurt.
Hvis du dunker begrene forsiktig ned i benken, så vil yoghurten skli mer ned mellom bærene. Men, pass på: det kan sprute litt:).
Sett ispinner ned i yoghurtbegrene. Her kan du velge om du vil røre litt rundt (da blir bærene fordelt rundt i yoghurten), eller om du vil at bærene skal ligge i bunnen.
Det går også an å bruke teskjeer.
Sett yoghurtbegrene inn i fryseren i ca. 1-2 timer, eller la dem stå over natten.
Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.