Skal du lage juledessert til familien i jula? Her finner du en enkel oppskrift på riskrem som du kan lage helt selv! Du bruker kald risgrøt som du blander sammen med deilig krem, sukker og vaniljesukker. Server gjerne med rød saus!
Mål opp fløte og ha i en bolle.
Du trenger
Nå skal du lage krem. Bruk håndmikseren til å vispe fløten.
Når fløten er stiv og danner fine topper er den klar.
Mål opp den mengden grøt du trenger.
Bland inn kremen i risgrøten. Ta gjerne litt og litt krem, slik at alt blander seg fint og jevnt.
Smak til med sukker og vaniljesukker.
Server riskremen med deilig rød saus. Du kan gjerne sette frem riskremen i en fin bolle på bordet, eller fordele den i små glass.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.