Steg
1
Ha kokosfett i en liten kjele.
2
Sett kjelen på kokeplaten og skru platen på middels varme. La kokosfettet smelte.
3
Når nesten alt er smeltet, slik som på bildet, kan du trekke kjelen til side.
Husk å skru av platen!
4
Knekk sjokolade i små biter.
5
Ha sjokoladen i kjelen og la den smelte i det varme kokosfettet mens du fortsetter med oppskriften.
6
Mål opp melis og ha i en bolle.
7
Knekk ett og ett egg i en kopp og ha det i bollen.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
8
Pisk sammen melis og egg med en håndmikser på høy hastighet i 5 minutter, til det har blitt luftig eggedosis.
9
Rør litt i sjokoladen med en spiseskje, slik at den blir helt glatt.
10
Rør sjokoladen forsiktig inn i eggedosisen. Rør til blandingen blir helt brun.
11
Mål opp puffet ris og hell den i blandingen.
12
Rør forsiktig til alt er godt blandet.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
Sett muffinsformene utover på et stekebrett. Bruk 2 spiseskjeer til å ha blandingen i formene. Sett risbollene kaldt i minimum 20 minutter før du skal servere dem.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.