Hopp til hovedinnhold

Risboller

Risboller er skikkelig digg kosemat som du kan servere sammen med småkaker til jul eller i bursdager. De tar ikke så lang tid å lage, men må stå kaldt en stund før de serveres. Ha risbollene i en boks med tett lokk og la den stå kaldt, så kan du oppbevare dem i mange dager. Oppskriften gir 24 risboller og vi har beregnet 2 til hver.

vanskelighet middels
koke
maskin
nødvendige verktøy

Ingredienser

Denne oppskriften gir 12 porsjoner

  • kokosfett (delfiafett) 1 pk á 250 g  
  • mørk kokesjokolade 200 g  
  • melis 4 dl  
  • egg 2 stk.  
  • puffet ris 1,5 l  

Utstyr

  • Kjele
  • Bolle
  • Desilitermål
  • Kopp
  • Stoppeklokke
  • Håndmikser
  • Spiseskje
  • Slikkepott
  • Stekebrett
  • Muffinsformer

Liste over oppskrifter

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!