Steg
1
Skrell banan og kast skallet. Del bananen i tynne skiver og legg på en tallerken.
2
Sett tallerkenen i fryseren i ca. 60 minutter eller til de er blitt harde. Legg gjerne et ark med bakepapir på tallerkenen, da er det litt enklere å få av bananskivene etterpå.
Frys litt ekstra banan, så går det fortere neste gang!
3
Skjær av topp og bunn på en kiwi. Skjær av skallet på sidene og skjær den i skiver, slik som på bildet.
4
Finn frem blenderen. Mål opp kokosmelk, og ha i blenderen.
5
Finn frem den mengden frossen mango du trenger, og ha i blenderen. Ha i bananen som du har gjort klar. Sett lokket på blenderen. Sjekk at lokket sitter godt på, slik at det ikke løsner når du setter i gang blenderen!
Har du husket å sette lokket på blenderen skikkelig?
6
Sett stikkontakten til blenderen i støpselet.
7
Hold en hånd på lokket, og skru på blenderen. La den stå på til klumpene er borte. Hvis blandingen stivner, slik at det blir vanskelig å blende den sammen, kan du la den stå litt eller skru av maskinen og røre litt rundt med en skje.
Husk å ta ut stikkontakten til blenderen!
8
Finn frem glass, og fordel kiwi-skivene i glassene. Hvis du lager to porsjoner, kan du finne frem to glass.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
9
Fordel blandingen i glassene. Et godt tips er å bruke to skjeer, for å legge blandingen i glassene.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.