Melisglasur kan brukes til pynt på småkaker, muffins og kaker. Den er kanskje mest kjent for å brukes på pepperkaker!
Denne oppskriften gir 1 porsjoner
Nå skal du skille egg, fordi du kun skal bruke eggehvite. Finn frem en kopp og to skåler. Start med å knekke egget over koppen.
Du trenger
Vask hendene godt, og hell egget over skålen mens du bruker hånden din til å «fange» eggeplommen. Legg eggeplommen over i den andre skålen.
Ta vare på plommen til en annen oppskrift som for eksempel omelett. De holder seg noen dager i kjøleskap.
Mål opp melis og ha i bollen.
Klem ut saft av sitron og ha i bollen, du trenger bare litt😊! Rør alt godt sammen til en klumpfri blanding.
Juster med mer melis eller mer sitronsaft om blandingen er for tykk eller for flytende.
Ha sprøyteposen over i et glass eller i et måleger, slik at det blir enkelt å fylle det med glasuren.
Ha melisglasuren over i posen.
Klipp et lite hull i enden av sprøyteposen.
Dekorer pepperkaker eller andre småkaker med melisglasur!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.