Steg
1
Knekk egg i en liten bolle.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Ha sukker i bollen.
3
Del en klementin i to.
4
Klem ut saften av den ene halvparten i bollen med eggene.
5
Skrell den andre halvparten og ta båtene fra hverandre.
Du kan også bruke appelsinjuice eller fersk appelsin.
6
Bruk en gaffel og visp eggeblandingen sammen.
7
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Kjenn at pannen har blitt god og varm, og ha i margarin.
8
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse.
9
Skyv eggeblandingen inn mot midten av stekepannen når den begynner å stivne.
10
Legg på klementinbitene på omeletten når den nesten har stivnet.
11
Bruk stekespaden til å brette den ene siden av omeletten over klementinbitene.
12
Legg forsiktig omeletten over på en tallerken.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
Bruk en sikt eller tesil og dryss melis på toppen av omeletten.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.