Hopp til hovedinnhold

Iskjeks med personlig vri

Pimp opp iskjeksene dine! De kan dyppes i sjokolade og nøtter eller ulike typer kakestrø. Her viser vi deg forskjellige toppinger, så kan du velge den du liker best. Du trenger bare kniv, hvis du skal hakke nøtter. Supert å fylle med is, eller med masse deilig frukt og bær!

vanskelighet middels
koke
skarp kniv
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • vann til koking  
  • lys eller mørk kokesjokolade 50 g  
  • alternativ 1: pistasjnøtter 40 g  
  • alternativ 2: salte peanøtter 40 g  
  • alternativ 3: kakestrøssel 4 ss  
  • iskjeks 6 stk.  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Liten kjele
  • Bolle
  • Skål
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Spiseskje
  • Kjøkkenhåndkle
  • Tallerken

Liste over oppskrifter

  • Hvorfor vannbad?

    Hvis vi smelter sjokolade rett i en varm kjele, vil den svi seg og bli kornete og tørr.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!