Hopp til hovedinnhold
Hjemmelaget is

Hjemmelaget is

Her får du vite hvordan du lager verdens beste is selv! Supergod dessert, som du kan lage helt selv. Vi har laget is med seigmenn og sjokolade, men her er det lov å være kreativ! Her har vi også tatt isen i små kopper, men det går an å ha den i en større serveringsskål eller en tom isboks. Husk at isen må stå i fryseren i minst 4 timer, før den blir stiv.

vanskelighet middels
skarp kniv
maskin
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • egg
    egg 4 stk.  
  • melis
    melis 2 ss  
  • vaniljesukker
    vaniljesukker 2 ts  
  • kremfløte
    kremfløte 4 dl  
  • seigmann
    seigmann 20 stk.  
  • kokesjokolade
    mørk kokesjokolade 100 g  

Utstyr

  • Bolle
    Bolle
  • Kopp
    Kopp
  • Plastbolle
    Plastbolle
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Teskje
    Teskje
  • Håndmikser
    Håndmikser
  • Plastbolle
    Plastbolle
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Slikkepott
    Slikkepott
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Bolle
    Bolle
  • Øse
    Øse
  • Plastfolie
    Plastfolie

Meninger (0)

Loading...

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!