Vask appelsin og del i to.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

1

Vask appelsin og del i to.

Du trenger
appelsin:
2 stk.
Når du har delt dem i to: Skrap ut appelsinkjøttet, ved å presse en skje ned mellom skallet og fruktkjøttet. Gjør dette over en bolle, da det kan bli klemt ut en del saft. Skallet kan du spare på, da de er kjempefine å bruke som små skåler.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Bolle
    Bolle

Steg

2

Når du har delt dem i to: Skrap ut appelsinkjøttet, ved å presse en skje ned mellom skallet og fruktkjøttet. Gjør dette over en bolle, da det kan bli klemt ut en del saft. Skallet kan du spare på, da de er kjempefine å bruke som små skåler.

Ta appelsinkjøttet ut av bollen og skjær det i små biter. Ha bitene tilbake i bollen.

Steg

3

Ta appelsinkjøttet ut av bollen og skjær det i små biter. Ha bitene tilbake i bollen.

Saften kan brukes som en saus, som du kan heller over fruktsalaten tilslutt.

Tørk over fjølen. Del druer i to og ha dem i skålen sammen med appelsinbitene.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

4

Tørk over fjølen. Del druer i to og ha dem i skålen sammen med appelsinbitene.

Du trenger
grønne druer:
10 stk.
Skjær jordbær i små biter og ha i skålen.

Steg

5

Skjær jordbær i små biter og ha i skålen.

Du trenger
jordbær:
5 stk.
Bland raskt sammen.

Steg

6

Bland raskt sammen.
Fordel fruktsalaten i appelsinskålene.

Steg

7

Fordel fruktsalaten i appelsinskålene.

Du kan også ha på litt hakkede nøtter, revet sjokolade, limesaft eller pisket krem.

Bruk gjerne saften i bollen som en saus, som du kan helle over fruktsalaten.

Steg

8

Bruk gjerne saften i bollen som en saus, som du kan helle over fruktsalaten.