Steg
1
Vask appelsin og del i to.
2
Når du har delt dem i to: Skrap ut appelsinkjøttet, ved å presse en skje ned mellom skallet og fruktkjøttet. Gjør dette over en bolle, da det kan bli klemt ut en del saft. Skallet kan du spare på, da de er kjempefine å bruke som små skåler.
3
Ta appelsinkjøttet ut av bollen og skjær det i små biter. Ha bitene tilbake i bollen.
Saften kan brukes som en saus, som du kan heller over fruktsalaten tilslutt.
4
Tørk over fjølen. Del druer i to og ha dem i skålen sammen med appelsinbitene.
5
Skjær jordbær i små biter og ha i skålen.
6
7
Fordel fruktsalaten i appelsinskålene.
Du kan også ha på litt hakkede nøtter, revet sjokolade, limesaft eller pisket krem.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Bruk gjerne saften i bollen som en saus, som du kan helle over fruktsalaten.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.