Det er en god, gammel tradisjon å lage boller fylt med krem og syltetøy på fastelavnssøndag! Vil du bake bollene selv, starter du med oppskriften vår for hveteboller. Her viser vi deg hvordan du lager krem og fyller bollene. Oppskriften er beregnet for å fylle ca. 12 boller, og det er beregnet 2 boller til hver.
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
Sett i stikkontakten til håndmikseren.
Ha kremfløte i en bolle.
Du trenger
Visp kremfløte til luftig og stiv krem (ca. 2 minutter).
Kremen skal nå være litt fast, men ikke kornet.
Skjær bollene i to.
Ha på krem, ca. 1 ss per bolle.
Legg 1 ss syltetøy oppå kremen, på hver bolle.
Legg på toppene.
Dryss over et tynt lag med melis, og nyt de deilige bollene!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.