Steg
1
Tips: Hvis du bruker trespyd, start med å legge dem i vann (bruk en stor form, skål eller fyll en ren vask med vann). Trespydene bør ligge i 15 minutter før du bruker dem, så de ikke begynner å brenne på grillen. Det går også an å koke dem litt i en stor kjele.
Du trenger 1 grillspyd per porsjon.
2
Skjær topp og bunn av mangoen.
3
Plasser mangoen stødig på skjærefjølen, med bunnen ned. Skjær av skallet, ved å la kniven gli langs sidene. Prøv å skjær så nærme skallet du klarer, slik at minst mulig havner i søpla.
4
Hold mangoen stødig med en gaffel, mens du skjærer av mangokjøttet, bit etter bit. Skjær bitene i litt mindre biter (ca. 2x2 cm). Ha bitene i en bolle.
5
Ta av det grønne på jordbærene, og skjær jordbærene i mindre biter, hvis de er store (vi har delt hvert bær i 2 biter). Du kan også beholde de hele. Ha over i en bolle.
6
Tre mango, jordbær og marshmallows på grillspyd og legg de på et fat eller en tallerken. Ta de med ut til en voksen for grilling.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
7
Legg spydene på grillen, til de er lune og har fått litt farge. Snu dem rundt av og til. Det er viktig at grillen fortsatt er varm, slik at marshmallowsene får en stekeskorpe, og ikke bare smelter. Spises med en gang.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.