Steg
1
Skyll paprika. Rens den, slik som vist på bildet. Ta vare på den paprikaen du eventuelt ikke bruker. Du kan velge å bruke paprika med ulike farger, eller bare bruke en farge.
2
Skjær paprika i strimler på langs. Legg gjerne strimlene bort på en tallerken eller et lite fat.
3
Skjær sukkererter i tynne strimler. Legg strimlene sammen med paprikaen.
4
Skyll agurk og skjær av topp og bunn på agurken. Bruk en rotskreller til å skrelle tynne strimler av agurk. Snu på agurken underveis, slik at du ikke bare skreller fra en side (da blir det enklere å få med seg så mye som mulig).
Du kan også bruke en god ostehøvel.
5
Finn frem alle grønnsakene du har forberedet, hummus og spisskummin (så har du alt klart). Start med å smøre litt hummus på den nedre delen av en agurkstrimel.
6
Dryss over litt spisskummin.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
7
Legg på en liten bunt med paprika og sukkererter, og rull sammen til en fast rull. Gjør det samme med resten, til du har brukt opp agurkstrimlene. Blir det litt til overs, kan det serveres som snacks ved siden av.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.