Skrell de ferdigkokte eggene.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Skrell de ferdigkokte eggene.

Du trenger
ferdigkokte egg:
4 stk.
Del eggene i to og skjær opp i små biter. Ha bitene i en skål eller en bolle. Tørk over fjølen med en fuktig ren kjøkkenklut, eller skyll fjølen og tørk med tørkepapir.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Klut
    Klut
  • Bolle
    Bolle

Steg

2

Del eggene i to og skjær opp i små biter. Ha bitene i en skål eller en bolle. Tørk over fjølen med en fuktig ren kjøkkenklut, eller skyll fjølen og tørk med tørkepapir. 

Skjær vårløk i tynne skiver.

Steg

3

Skjær vårløk i tynne skiver.

Du trenger
vårløk:
1 stk.
Gå over igjen med kniven, og hakk skivene til små biter.

Steg

4

Gå over igjen med kniven, og hakk skivene til små biter.

Ha vårløken over i skålen.

Steg

5

Ha vårløken over i skålen.

Mål opp majones og rømme og ha det i skålen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

6

Mål opp majones og rømme og ha det i skålen.

Du trenger
majones:
1 ss ,
lettrømme:
1 ss
Ha i paprikapulver.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

7

Ha i paprikapulver.

Du trenger
paprikapulver:
0,5 ts
Bland forsiktig sammen.

Steg

8

Bland forsiktig sammen.

Smak til med litt salt og pepper. Her velger du mengden selv, etter hva du liker. Prøv deg frem og bruk smakssansene dine!

Steg

9

Smak til med litt salt og pepper. Her velger du mengden selv, etter hva du liker. Prøv deg frem og bruk smakssansene dine!

Du trenger
salt:
smak til med litt ,
kvernet pepper:
smak til med litt
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme.
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne

Steg

10

Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme.

Legg i tortillalefsen, når pannen er skikkelig varm. Stek i noen sekunder.

Steg

11

Legg i tortillalefsen, når pannen er skikkelig varm. Stek i noen sekunder.

Du trenger
stor fullkorntorilla:
2 stk.

Stek en lefse av gangen, og ha resten klar på vent.

Snu den med en stekespade og stek i noen sekunder på den andre siden, så den blir ordentlig varm og «fersk». Legg den så over på fjølen og gjør det samme med neste tortilla, hvis du lager flere porsjoner.
UTSTYR
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

12

Snu den med en stekespade og stek i noen sekunder på den andre siden, så den blir ordentlig varm og «fersk». Legg den så over på fjølen og gjør det samme med neste tortilla, hvis du lager flere porsjoner.

Bruk skjeen til å fordele eggesalaten over på hver lefse, slik at det blir like mye på hver. Smør salaten litt utover.

Steg

13

Bruk skjeen til å fordele eggesalaten over på hver lefse, slik at det blir like mye på hver. Smør salaten litt utover. 

Legg på litt salat.

Steg

14

Legg på litt salat.

Du trenger
blandet babybladsalat:
0,25 pose
Nå skal du brett lefsen sammen: brett først inn den nederste delen.

Steg

15

Nå skal du brett lefsen sammen: brett først inn den nederste delen.

Brett så inn sidene.

Steg

16

Brett så inn sidene.

Sånn! Brett de neste på samme måte, hvis du lager flere porsjoner.

Steg

17

Sånn! Brett de neste på samme måte, hvis du lager flere porsjoner.