Skjær brød i skiver og smør på margarin.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv
  • Fjøl
    Fjøl
  • Smørkniv
    Smørkniv

Steg

1

Skjær brød i skiver og smør på margarin.

Du trenger
brød:
1 skive ,
margarin:
til brødskiven
Skyll tomat. Skjær tomaten i båter.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skyll tomat. Skjær tomaten i båter.

Du trenger
tomat:
0,5 stk.
Knekk et egg i en kopp.
UTSTYR
  • Kopp
    Kopp

Steg

3

Knekk et egg i en kopp.

Du trenger
egg:
1 stk.

Bruk en teskje eller ta det ut med en større bit av det knekte eggeskallet.

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Liten stekepanne
    Liten stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

4

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.

Du trenger
margarin:
1 ss
Når margarinen slutter å bruse, kan du forsiktig helle egget over i stekepannen.

Steg

5

Når margarinen slutter å bruse, kan du forsiktig helle egget over i stekepannen.

Stek egget i ca. 4 minutter, eller til eggehviten har stivnet og har blitt helt hvit.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

6

Stek egget i ca. 4 minutter, eller til eggehviten har stivnet og har blitt helt hvit.

Legg brødskiven og tomatbåtene på en tallerken. Løft forsiktig speilegget over på brødskiven. Maten er klar!
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

7

Legg brødskiven og tomatbåtene på en tallerken. Løft forsiktig speilegget over på brødskiven. Maten er klar!