Steg
1
Skjær brød i skiver og smør på margarin.
2
Skyll tomat. Skjær tomaten i båter.
3
Knekk et egg i en kopp.
Bruk en teskje eller ta det ut med en større bit av det knekte eggeskallet.
4
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
5
Når margarinen slutter å bruse, kan du forsiktig helle egget over i stekepannen.
6
Stek egget i ca. 4 minutter, eller til eggehviten har stivnet og har blitt helt hvit.
Husk å ta tiden!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
7
Legg brødskiven og tomatbåtene på en tallerken. Løft forsiktig speilegget over på brødskiven. Maten er klar!
Husk å skru av platen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.