Skyll salat og la salaten renne litt av seg på et tørkepapir, eller i en liten bolle.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

1

Skyll salat og la salaten renne litt av seg på et tørkepapir, eller i en liten bolle. 

Du trenger
salatblad:
2 stk.
Skyll paprika. Skjær paprikaen i skiver og del skivene i to.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skyll paprika. Skjær paprikaen i skiver og del skivene i to. 

Du trenger
rød paprika:
2 ringer
Smør kremost på lompene.
UTSTYR
  • Smørkniv
    Smørkniv
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

3

Smør kremost på lompene.

Du trenger
lompe:
2 stk. ,
kremost med urter:
2 ss
Legg på kokt skinke.

Steg

4

Legg på kokt skinke.

Du trenger
kokt skinke:
4 skiver
Legg på salatblader og paprika.

Steg

5

Legg på salatblader og paprika.

Rull sammen lompene.

Steg

6

Rull sammen lompene. 

Del dem i to, så er de klare til serverig.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

7

Del dem i to, så er de klare til serverig.