Finn frem et glass. Mål opp havregryn og ha det i glasset.
UTSTYR
  • Glass med lokk
    Glass med lokk
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Målebeger
    Målebeger

Steg

1

Finn frem et glass. Mål opp havregryn og ha det i glasset.

Du trenger
lettkokte havregryn:
1 dl

Hvis du har glass med lokk kan du bruke det, men du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.

Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

2

Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.

Du trenger
melk:
1 dl ,
vaniljeyoghurt:
3 ss
Ha blåbær i målebegeret.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

3

Ha blåbær i målebegeret.

Du trenger
frosne blåbær:
2 ss
Rør forsiktig rundt med skjeen.

Steg

4

Rør forsiktig rundt med skjeen.

Hell blandingen over i glasset med havregryn.

Steg

5

Hell blandingen over i glasset med havregryn.

Rør forsiktig rundt med skjeen, slik at alt blir godt blandet.

Steg

6

 Rør forsiktig rundt med skjeen, slik at alt blir godt blandet.

Trekk over plastfolie, eller sett på lokk hvis du har det.
UTSTYR
  • Plastfolie
    Plastfolie

Steg

7

Trekk over plastfolie, eller sett på lokk hvis du har det.

Sett glasset i kjøleskapet over natten, og gled deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!

Steg

8

Sett glasset i kjøleskapet over natten, og gled deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!