Steg
1
Finn frem et glass. Mål opp havregryn og ha det i glasset.
Hvis du har glass med lokk kan du bruke det, men du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
2
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
3
Ha blåbær i målebegeret.
4
Rør forsiktig rundt med skjeen.
5
Hell blandingen over i glasset med havregryn.
6
Rør forsiktig rundt med skjeen, slik at alt blir godt blandet.
7
Trekk over plastfolie, eller sett på lokk hvis du har det.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Sett glasset i kjøleskapet over natten, og gled deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.