Kjøleskapsgrøt med blåbær og vaniljeyoghurt er en supersmart frokost! Her blander du raskt sammen ingrediensene og lar den stå natten over i kjøleskapet. Da er alt klart når du står opp og skal spise frokost. Hvis du har små glass med lokk kan du bruke det, eller så kan du godt lage dem i en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
Finn frem et glass. Mål opp havregryn og ha det i glasset.
Du trenger
Hvis du har glass med lokk kan du bruke det, men du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
Ha blåbær i målebegeret.
Rør forsiktig rundt med skjeen.
Hell blandingen over i glasset med havregryn.
Rør forsiktig rundt med skjeen, slik at alt blir godt blandet.
Trekk over plastfolie, eller sett på lokk hvis du har det.
Sett glasset i kjøleskapet over natten, og gled deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.