Finn frem et glass med lokk. Du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie før du setter dem i kjøleskapet.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Glass med lokk
    Glass med lokk

Steg

1

Finn frem et glass med lokk. Du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie før du setter dem i kjøleskapet.

Mål opp havregryn og ha det i et glasset.
UTSTYR
  • Målebeger
    Målebeger

Steg

2

Mål opp havregryn og ha det i et glasset.

Du trenger
lettkokte havregryn:
1 dl
Ha kakao i glasset sammen med havregryn og rør litt rundt.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

3

Ha kakao i glasset sammen med havregryn og rør litt rundt.

Du trenger
kakaopulver:
1 ts
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

4

Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.

Du trenger
melk:
1 dl ,
yoghurt naturell:
3 ss
Mål opp honning og ha i målebegeret.

Steg

5

Mål opp honning og ha i målebegeret.

Du trenger
flytende honning:
1 ss
Skjær av den mengden banan du trenger.
UTSTYR
  • Kniv
    Kniv

Steg

6

Skjær av den mengden banan du trenger.

Du trenger
banan:
0,5 stk.
Skrell banan og kast skallet i søpla.

Steg

7

Skrell banan og kast skallet i søpla. 

Skjær banan i små biter.

Steg

8

Skjær banan i små biter.

Ha bananbiter i målebegeret med melk- og yoghurtblandingen.

Steg

9

Ha bananbiter i målebegeret med melk- og yoghurtblandingen.

Bland godt sammen.

Steg

10

Bland godt sammen.

Hell blandingen over i glasset med havregryn.

Steg

11

Hell blandingen over i glasset med havregryn.

Rør forsiktig rundt, slik at alt blander seg.

Steg

12

Rør forsiktig rundt, slik at alt blander seg.

Sett på lokket eller trekk over plastfolie, og sett glasset i kjøleskapet over natten. Nå kan du glede deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!

Steg

13

Sett på lokket eller trekk over plastfolie, og sett glasset i kjøleskapet over natten. Nå kan du glede deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!