Finn frem en liten bolle. Bruk en kniv og hakk av toppen av eggene. Jo høyere opp du hakker, jo lettere blir det å få dem til å se ut som små
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle
  • Kniv
    Kniv

Steg

1

Finn frem en liten bolle. Bruk en kniv og hakk av toppen av eggene. Jo høyere opp du hakker, jo lettere blir det å få dem til å se ut som små "eggehoder". 

Du trenger
egg:
2 stk.

Lag deg en deilig omelett eller eggerøre:)

Vask eggene litt under rennende vann og tørk dem med litt papir.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

2

Vask eggene litt under rennende vann og tørk dem med litt papir.

Dypp bomullsdotter i litt vann og klem litt på dem, slik at de ikke er altfor bløte. Legg en bomullsdott i hvert egg.
UTSTYR
  • bommullsdotter
    Bomullsdotter

Steg

3

Dypp bomullsdotter i litt vann og klem litt på dem, slik at de ikke er altfor bløte. Legg en bomullsdott i hvert egg.

Du kan dekorere eggene som du vil. Vi har brukt tusj, for å tegne på øyne. Sett eggene i eggeglass eller i en tom eggekartong.
UTSTYR
  • tusj
    Tusj
  • Eggeglass
    Eggeglass

Steg

4

Du kan dekorere eggene som du vil. Vi har brukt tusj, for å tegne på øyne. Sett eggene i eggeglass eller i en tom eggekartong.

Dryss karsefrø ned i egget. 1/2 ts er nok per egg.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

5

Dryss karsefrø ned i egget. 1/2 ts er nok per egg. 

Du trenger
karsefrø:
1 ts
Ha gjerne 1 ts med vann over frøene. Nå kan du sette eggeglassene i vinduskarmen i et par dager, til karsen vokser seg så høy som du vil. Pass på å vanne litt hver dag. De grønne karsespirene smaker kjempegodt på en brødskive med for eksempel eggerøre, ost eller leverpostei.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

6

Ha gjerne 1 ts med vann over frøene. Nå kan du sette eggeglassene i vinduskarmen i et par dager, til karsen vokser seg så høy som du vil. Pass på å vanne litt hver dag. De grønne karsespirene smaker kjempegodt på en brødskive med for eksempel eggerøre, ost eller leverpostei.

Du trenger
vann:
litt