Steg
1
Finn frem en liten bolle. Bruk en kniv og hakk av toppen av eggene. Jo høyere opp du hakker, jo lettere blir det å få dem til å se ut som små "eggehoder".
Lag deg en deilig omelett eller eggerøre:)
2
Vask eggene litt under rennende vann og tørk dem med litt papir.
3
Dypp bomullsdotter i litt vann og klem litt på dem, slik at de ikke er altfor bløte. Legg en bomullsdott i hvert egg.
4
Du kan dekorere eggene som du vil. Vi har brukt tusj, for å tegne på øyne. Sett eggene i eggeglass eller i en tom eggekartong.
5
Dryss karsefrø ned i egget. 1/2 ts er nok per egg.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
6
Ha gjerne 1 ts med vann over frøene. Nå kan du sette eggeglassene i vinduskarmen i et par dager, til karsen vokser seg så høy som du vil. Pass på å vanne litt hver dag. De grønne karsespirene smaker kjempegodt på en brødskive med for eksempel eggerøre, ost eller leverpostei.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.