Har du laget vår hjemmelagde granola? Her har vi laget en frokost-variant med granola, banan, gresk yoghurt og bær – kjempegodt! Du kan også variere med frukt eller bær som du har hjemme. Du kan også bruke kesam eller en annen yoghurt.
Skrell banan.
Du trenger
Del bananen i to på langs, slik som på bildet.
Legg bananskivene over på en tallerken eller i en skål. Ha gresk yoghurt over bananen.
Her går det også an å bruke yoghurt naturell, yoghurt med smak eller kesam.
Ha på honning.
Strø over granola.
Strø over bringebær.
Eplebiter, pærebiter eller tørket frukt smaker også kjempegodt.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.