Start med å gjøre klar frukten. Ta av det grønne på jordbærene, og skjær jordbærene i mindre biter (vi har delt hvert bær i 4 biter).
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Start med å gjøre klar frukten. Ta av det grønne på jordbærene, og skjær jordbærene i mindre biter (vi har delt hvert bær i 4 biter).

Du trenger
jordbær:
så mye du har lyst på
Skjær av topp og bunn på en kiwi. Skjær av skallet på sidene og skjær den i skiver, slik som på bildet.

Steg

2

Skjær av topp og bunn på en kiwi. Skjær av skallet på sidene og skjær den i skiver, slik som på bildet.

Du trenger
kiwi:
så mye du har lyst på
Sett frem frukten og bærene du har gjort klart, og en mugge med vann. Du kan bruke vann med kullsyre eller vanlig vann. Hvis du ikke har en mugge kan du ha det i glass (fyll opp slik at alle får en glass hver).

Steg

3

Sett frem frukten og bærene du har gjort klart, og en mugge med vann. Du kan bruke vann med kullsyre eller vanlig vann. Hvis du ikke har en mugge kan du ha det i glass (fyll opp slik at alle får en glass hver).

Du trenger
vann med kullsyre:
så mye du har lyst på
Fyll på med deilig frukt, og server!

Steg

4

Fyll på med deilig frukt, og server!