Steg
1
Knekk egg og ha i en liten bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Bruk en gaffel og visp det sammen.
3
Mål opp ost og ha i bollen. Visp sammen blandingen med gaffelen.
4
Sett stikkontakten til vaffeljernet i støpselet.
5
Bruk en pensel og pensle litt smør eller olje i det varme vaffeljernet.
6
Hell røra over i vaffeljernet. Omelettvaffelen kommer til å vokse litt i størrelse, så ikke fyll det helt. Vaffeljern kommer i ulike størrelser, så her kan det hende du må prøve deg frem litt. Du kan alltids lage en liten omelett til av restene.
Da har det nok vært litt mye røre. Det gjør ikke noe, men husk å rydd opp etter deg:)
7
Legg lokket forsiktig ned. La omelettvaffelen steke til den har en gylden farge og ikke sitter fast i vaffeljernet.
Legg omlettvaflene på en rist og stek resten på samme måte. Legg over et rent kjøkkenhåndkle for å holde dem varme
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Bruk en gaffel og ta omelettvaffelen ut av jernet, når den er ferdig stekt. Legg den over på en tallerken. Da er du ferdig! Litt friske urter og tomater smaker også godt sammen med denne retten.
Husk å ta ut stikkontakten til vaffeljernet!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.