Tortillapizza er en super måte å lage pizza på. Tynn og sprø bunn. Rask å lage, og knallgodt! I denne oppskriften har vi brukt reinsdyrkjøtt, noe som gjør det ekstra spennende.
Finn frem den mengden reinsdyrskav du trenger og legg det på en tallerken, slik at skavet får tint litt.
Du trenger
Legg posen tilbake i fryseren.
Sett stekeovnen på 175 °C, over- og undervarme.
Finn frem et stekebrett og legg på et ark bakepapir. Legg tortillalefsen på bakepapiret.
Smør på crème fraîche.
Krydre med pepper.
Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.
Mål opp ost og fordel på tortillaen.
Legg et par osteskiver på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!
Fordel reinsdyrskavet på tortillaen.
Skyll tomat. Del tomatene i to.
Fordel tomatbitene på tortillaen.
Sett brettet med tortillapizzaen inn midt i stekeovnen. Stek i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut tortillapizzaen.
Husk å skru av ovnen!
La tortillapizzaen avkjøle seg litt før du legger den på fjølen. Bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.