Steg
1
Skjær brød i skiver.
2
Skjær ost i skiver.
3
Skjær skiver av juleskinken. Prøv å skjær så tynt som mulig. Det er også lov å spørre en voksen om hjelp her.
Kokt skinke, kalkunpålegg eller salami blir også godt!
4
Legg juleskinke og ost på brødskiven. Start med halvparten av osten, så skinken og så resten av osten.
5
Legg den andre brødskiven på toppen.
6
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.
7
Legg forsiktig sandwichen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.
8
Bruk stekespaden, og snu sandwichen. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.
9
Løft sandwichen forsiktig ut av stekepannen og over på en fjølen.
Husk å skru av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
10
Skjær sandwichen i to, hvis du vil det.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.