Her steker vi brød i pannen fylt med juleskinke og ost. Har du juleskinke i kjøleskapet er det supert å bruke den til å lage deg et godt og varmt lite måltid. Vi skjærer skiver av en hel skinke, men du kan også bruke en ferdigskivet variant.
Skjær brød i skiver.
Du trenger
Skjær ost i skiver.
Skjær skiver av juleskinken. Prøv å skjær så tynt som mulig. Det er også lov å spørre en voksen om hjelp her.
Kokt skinke, kalkunpålegg eller salami blir også godt!
Legg juleskinke og ost på brødskiven. Start med halvparten av osten, så skinken og så resten av osten.
Legg den andre brødskiven på toppen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.
Legg forsiktig sandwichen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.
Bruk stekespaden, og snu sandwichen. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.
Løft sandwichen forsiktig ut av stekepannen og over på en fjølen.
Husk å skru av platen!
Skjær sandwichen i to, hvis du vil det.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.