Hopp til hovedinnhold

Små flettebrød

Her deler vi opp pizzadeigen i 4 deler, fyller de med ost, salami og pesto, og fletter de sammen! Du kan også bruke hjemmelaget pizzadeig (se vår oppskrift). De du ikke spiser kan du ta med i matpakken, eller legge i fryseren og ta dem opp igjen senere. Oppskriften gir 4 flettebrød.

vanskelighet middels
skarp kniv
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Denne oppskriften gir 4 porsjoner

  • salami 4 skiver  
  • revet ost 2 dl  
  • ferdig pizzadeig (rå), langpanne 1 stk.  
  • pesto 4 ts  
  • egg 1 stk.  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skål
  • Desilitermål
  • Pizzahjul
  • Teskje
  • Bakepapir
  • Stekebrett
  • Kopp
  • Gaffel
  • Pensel
  • Stoppeklokke
  • Rist
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Har du ikke revet ost?

    Riv litt ost på rivjernet - det er vell så bra!

  • Tips!

    Legg gjerne et fuktig kjøkkenhåndkle over pizzadeigen som ligger på vent, slik at den ikke blir tørr.

  • Sitter flettebrødet litt fast?

    Bruk en stekespade til å flytte det.

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!