Steg
1
Skjær brød i skiver.
2
Legg brødskiven på en tallerken og smør på leverpostei.
3
Skyll agurk. Skjær den i skiver.
4
Bruk små utstikkerformer til å lage agurkfigurene.
Du kan legge agurkskivene rett på brødskiven, eller prøve å kutte ut små former med en liten kniv.
5
Agurkresten som blir til overs kan du spise opp!
6
Legg agurkskivene på brødskiven.
7
Skyll eple. Her kan du bruke epler med andre farger også.
8
Bruk en epledeler og del eplet i båter.
Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
9
Legg eplebåtene på tallerkenen, eller i en egen skål, og server. Et glass med vann eller melk smaker kjempegodt til denne retten.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.