Pitabrød kan fylles med det du selv ønsker. I denne oppskriften er pitabrødet fylt med salami, knasende paprika, salat og dressing.
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Skyll paprika. Skjær paprikaen i skiver og del skivene i to. Tørk av fjølen og kniven med en klut.
Du trenger
Legg pitabrød på en rist og sett den midt i ovnen. Varm pitabrødet i 3 minutter.
Husk å ta tiden!
Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten i mindre biter.
Finn frem et kaldt stekebrett. Bruk grytekluter, ta risten forsiktig ut av ovnen og sett den på stekebrettet.
Husk å skru av ovnen!
Skjær en bit av pitabrødet, slik at du får en "lomme" du kan fylle.
Fyll pitabrødet. Ha først i dressing. Legg i salat, paprika og salami.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.