Hopp til hovedinnhold

Rekesmørbrød

Rekesmørbrød er kjempegodt. Dette kan du hvis du har reker med eller uten skall. Hvis du har reker med skall, så viser vi deg hvordan du skal pille dem. Reker med skall veier mer enn pillede reker, og vekten varierer. Vei opp underveis. Det gjør ikke noe om det blir litt mer eller mindre. 

vanskelighet lett
skarp kniv
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • pillede reker 30 g  
  • margarin 1 ts  
  • brød 1 skive  
  • salatblad 2 stk.  
  • majones 1 ss  
  • frisk dill til servering  

Utstyr

  • Vekt
  • Skjærefjøl
  • Brødkniv
  • Smørkniv
  • Spiseskje

Liste over oppskrifter

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!